Jobb cupcakes

Imorgon ska jag bjuda kollegorna på Cupcakes tänkte jag så då fick jag något att göra under tiden jag va ensam hemma idag. Vaniljcupcakes med jordgubbsfyllning med whipped cream cheese frosting. Den frostingen är den godaste jag någonsin smakat! Svinenkel att göra dessutom, bara vispad grädde, florsocker, vaniljsocker och cream cheese. Gjorde 20 stycken för många så jag får be någon mer avdelning hälsa på vid fikat imorgon.


Em gammal hederlig sockerkaka, nästan..

Vad bakar man när man inte har nånting hemma? Ett stackars ägg va det som fanns i kylen. Det blev sockerkaka, men i muffinsformar eftersom smeten aldrig hade räckt till något annat. Gjorde som mamma brukade göra och fyllde "sockerkakorna" med vaniljmjölk.


Oreo cookie pie

För några veckor sedan var jag på Texas burger och åt det som kan vara den godaste chokladkakan någonsin. Jag har efter det letat som en galning efter receptet. Till slut så hittade jag en blogg där hon hade lyckats göra denna cookie pie.

ännu godare är den med glass




Så tack till http://mirabellcupcake.blogg.se/ fantastiskt god!

 


Gamla födelsedagstårtor

Fortsätter med lite gamla tårtor, här till diverse födelsedagar.


Den här fick min sambo när han fyllde år för några år sedan, hela presenten var fotbollstema så tårtan kunde ju inte vara något undantag.


de här två tårtorna gjorde jag till mitt kusinbarns födelsedag för några år sedan.
Han va nöjd och det är väl ett bra betyg. :)


Gamla tårtor till kollegor..

Eftersom jag har en del tårtor som jag inte lagt upp här så tänkte jag samla några som jag gjort till olika jobbarkompisar i ett inlägg.


den här gjorde jag till en jobbarkompis 30 års kalas.


den här gjorde jag till en annna jobbarkompis som skulle vara mammaledig.


och det här rosa monstret gjorde jag till ytterligare en annan jobbarkompis som skulle byta jobb.

 
Glömde nästan den här, en Sachertårta till en norsk kollega som jobbade sin sista dag.


RSS 2.0